Услуги

Фитнес Gold разполага с  просторна  зала, оборудвана с последно поколение силови и кардио уреди на Италианската световно -известна марка TechoGym. Разнообразието от модерни тренажори е голямо и може да задоволи капризите на  всеки един  клиент, който знае какво е качество на тренировъчния процес.

В бутиковия Fitness GOLD ,Вие ще намерите квалифицирани инструктори, които изготвят персонална тренировъчна програма, съобразена персонално с Вашето здравословно състояние, начин на живот и времето, с което разполагате. В зависимост от честотата на посещенията, инструкторите разпределят мускулните групи в различни комбинации по дни, като се съобразяват с изисванията на клиента, проблемни зони и други критерии.

Ние Ви предлагаме разнообразни услуги за поддържане на Вашето тяло, добър тонус и настроение:

МАСАЖ
САУНА и ПАРНА БАНЯ
СОЛАРИУМ

Възстановителни програми ,които се извършват от кинезитерапевти- изработва се индивидуална програма за здраве и красота, съобразена с индивидуалното състояние на пациента, както и специални програми за локално въздействие на части от тялото - при болки в коленете, шипове, целулит, болки в гърба и др.

Бутиков фитнес GOLG  разполага с протеинов фреш-бар,където  ще Ви поглезим с разнообразни фрешове,ароматна чаща кафе и богат избор на отпускащи и освежаващи чайове, допълващи стилната ни и комфортна обстановка.

Градина - Чудесно място за вашето парти или събитие!